Joi seara, impunătoarea curte a Episcopiei Romano-Catolice se va transforma în scenă pentru corul filarmonicii. Artiștii orădeni vor susține un concert din care nu vor lipsi lucrările compozitorilor Verdi și Rahmaninov.

Joi, de la ora 19.30, corul Filarmonicii de Stat va susține un recital în aer liber. Evenimentul va fi organizat, cu respectarea măsurilor și regulilor precizate pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Conducerea muzicală îi aparţine dirijorului Lászlóffy Zsolt, aflat la cârma corului din toamna anului 2006. Prima lucrare prezentată spre audiție este „Cantate Domino” de Monteverdi. Programul va continua cu „Ave Maria” de Arcadelt, „Sicut cervus” de G.P. da Palestrina, „Ave Maria” de T.L. de Victoria, „Cantate Domino” de H.L. Haßler, „Laudi alla Vergine Maria din Quattro pezzi sacri” și „Ave Maria din Quattro pezzi sacri” de G.Verdi, „Bogoroditse Devo” de S.Rahmaninov, „Ave Maria” de I.Stravinski, „Give me Jesus” de L.L. Fleming, „O, rise and shine” de D.P. Moore, și se va încheia cu o compoziție de H.T. Burleigh „My Lord, what a morning”.

Mădălina Venter

The post Corul Filarmonicii din Oradea va susține un recital în aer liber appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat