Joi, de la ora 19.30, melomanii sunt așteptați în curtea Episcopiei Romano – Catolice, la un concert simfonic în aer liber. Evenimentul, organizat de Filarmonica de Stat Oradea, va fi condus de maestrul Jankó Zsolt, iar solistul invitat este Artur Kaganovskiy – vioară (USA).

Orchestra simfonică a Filarmonicii pregătește un program deosebit pentru concertul următor. Programul cuprinde lucrări de Mozart „Concert nr. 3 pt. vioară și orchestră în Sol major, K.216” și ,,Simfonia nr. 40 în sol minor, K.550”. ,,La acest concert, îi așteptăm, în primul rând, pe abonații noștri, pe care îi rugăm respectuos, să își ocupe locurile până la 19.20. La fața locului, în limita locurilor rămase disponibile, se vor vinde bilete la un preț de 20 lei”, a precizat conducerea Filarmonicii.

Evenimentul va fi organizat, cu respectarea măsurilor și regulilor dispuse în perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19. La intrare, se va face termoscanarea spectatorilor, care vor avea obligația purtării măștilor pe durata concertului (maximum 60 de minute, fără pauză). Scaunele vor fi situate la o distanță de 2 m, iar spațiul, în care se va desfășura evenimentul, va fi delimitat. În caz de vreme nefavorabilă concertul se amână pe vineri, 19 iunie ora 19.30. În cazul nerespectării condițiilor de participare enunțate, organizatorul își rezervă dreptul de a interzice intrarea în spațiul dedicat evenimentului.

Mădălina Venter

The post Continuă seria concertelor în aer liber organizate de Filarmonica Oradea appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat