Și la nivelul Consiliului Județean, autoritățile au dispus suspendarea programului cu publicul. „În perioada 11-31 martie vă recomandăm să folosiți următoarele mijloace de comunicare: adresa de email registratura@cjbihor.ro sau numărul de telefon 0259/410.181 și fax 0259-410182”, a transmis Biroul de presă al instituției.

În scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară sistează activitatea de relații cu publicul. „Prin urmare, publicul nu va mai avea acces în incinta oficiului urmând ca primirea sesizărilor, petițiilor și memoriilor să se facă prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică (bh@ancpi.ro) sau poștă. De asemenea, până la finalul acestei luni, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8-16.30 și vineri între orele 8-14. Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail la 0259/401.305 (Oradea bh@ancpi.ro, bcpi.oradea@ancpi.ro); 0259/342.465 (Aleșd bcpi.alesd@ancpi.ro); 0259/320.490 (Beiuș bcpi.beius@ancpi.ro); 0259/362.599 (Marghita bcpi.marghita@ancpi.ro); 0259/373.046 (Salonta bcpi.salonta@ancpi.ro)”, transmite Adina Miron, purtătorul de cuvânt al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bihor.

Fără audiențe la Prefectura Bihor

Prin intermediul unui comunicat de presă, Instituția Prefectului a anunțat că suspendă activitatea de predare personală a hotărârilor adoptate de consiliile locale, dar și a dispozițiilor emise de primari. „Predarea actelor administrative, precum și a celorlalte documente se va face prin intermediul poștei. De asemenea, până pe 31.03.2020 se suspendă ședințele Comisiei Județene Bihor pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor, și audiențele. Depunerea petițiilor și reclamațiilor se va face prin e-mail (registratura@prefecturabihor.ro), fax (0259/411.550) și prin poștă (Instituția Prefectului Județului Bihor, Parcul Traian nr. 5, Oradea)”, transmite Cancelaria Prefectului.

Situația statistică actualizată pentru județul Bihor indică faptul că nicio persoană nu a fost diagnosticată cu Covid-19. Direcția de Sănătate Publică transmite că 42 persoane sunt în carantină, 14 sunt internate în spital, iar 275 de persoane sunt auto-izolate la domiciliu.

Veres Diana

 

The post Consiliul Județean, Prefectura și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bihor suspendă activitatea cu publicul appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat