Circ și prostie

Cum doar la Vadu Crișului se poate vedea atâta indiferență și nepăsare din partea celor care ar trebui să ia decizii importante pentru bunul mers al lucrurilor în comună, ședința de Consiliu Local din data de 28.11.2017 a adus ca de obicei mai mult circ decât rezolvarea problemelor comunale.

Pe lângă ordinea de zi votată de consilierii prezenți, au avut loc și discuții pe tema unor probleme importante ale cetățenilor dar și discuții fără rost sau atacuri deschise la adresa publicației www.vadu-crisului.ro dar mai ales la adresa urmăritorilor postărilor acesteia de către consilierul local dl. Petroi Viorel, vizibil iritat de persoanele care “dau like sau comenteaza” postările critice ale saitul www.vadu-crisului.ro .

“Responsabili” și “integri” consilierii PNL și unul din consilierii UDMR s-au făcut nevăzuți în ultima parte a ședinței profitând de pauza și cerința domnului primar de a opri filmarea pe perioada pauzei. Rămânând în sala de ședință doar dl. viceprimar, un consilier UDMR, un consilier M10 și doi consilieri PSD, președintele de ședință a fost nevoit să declare ședința închisă, deși pe ordinea de zi mai erau puncte de discutat.

Gâlceava și neînțelegerile fiind iscate de dl. viceprimar prin propunerea acestuia de a se valida un consilier PRU prin vot secret, acțiune ilegală și respinsă cu tărie de 4 consilieri. În susținerea propunerii dl. viceprimar a fost chiar secretarul primariei, afirmând că votul secret este legal la validarea unui consilier, citând din regulamentul de funcționare al consiliului local.

Pentru a vedea cele întâmplate și modul în care aleșii locali vă reprezintă interesele, vă invit să urmăriți ședința accesând AICI

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.