Joi, de la ora 19.30, melomanii sunt așteptați în curtea Episcopiei Romano – Catolice, la un concert simfonic în aer liber. Evenimentul, organizat de Filarmonica de Stat Oradea, va fi condus de maestrul Romeo Rîmbu, iar solistul este Remus Rîmbu la vioară.

Orchestra simfonică a Filarmonicii pregătește un program deosebit pentru concertul următor. Programul cuprinde „Simfonia nr. 34 în Mi bemol major” de M. Haydn, ,,Simfonia în la minor ” de C. D. von Dittersdorf, ,,Valse triste, op. 44” de J. Sibelius, ,,Introducere și rondo capricciosode Ch. C. Saint-Saëns și ,,Csárdás” de V. Monti. ,,La acest concert, îi așteptăm, în primul rând, pe abonații noștri, pe care îi rugăm respectuos, să își ocupe locurile până la 19.20. La fața locului, în limita locurilor rămase disponibile, se vor vinde bilete la un preț de 20 lei”, a precizat conducerea Filarmonicii.

Evenimentul va fi organizat, cu respectarea măsurilor și regulilor dispuse în perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19. La intrare, se va face termoscanarea spectatorilor, care vor avea obligația purtării măștilor pe durata concertului (maximum 60 de minute, fără pauză). Scaunele vor fi situate la o distanță de 2 m, iar spațiul, în care se va desfășura evenimentul, va fi delimitat. În cazul nerespectării condițiilor de participare enunțate, organizatorul își rezervă dreptul de a interzice intrarea în spațiul dedicat evenimentului.

Mădălina Venter

The post Cinci lucrări de excepție având ca autori compozitori celebri, în curtea Episcopiei Romano – Catolice appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat