Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Șincai” Bihor, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven Performance din Iaşi, organizează joi, 31 mai, ora 10:00, premierea participanților la ediţia a VIII-a a revistei concurs naţional ,,Meșteșugașul”. Festivitatea va avea loc în galeria expozițională de la parterul Bibliotecii.

,,Meșteșugașul” este un concurs aflat la ediţia a VIII-a, care se adresează preșcolarilor și elevilor din clasele I-VIII. Acesta are și o latură umanitară deoarece participanţii achiziționează revistele de concurs, iar banii obținuți sunt redirecționați către copii aflați în nevoie.

Cei mici au avut de modelat un obiect din lut, pe care l-au vopsit ulterior, și pe care îl vor lua acasă după premiere, putând fi oferit unui prieten drag, de Ziua Copilului. Într-o atmosferă de sărbătoare, completată de doi elevi de la Liceul de Arte din Oradea, care vor face o demonstrație la vioară, toți copiii înscriși în concurs vor primi diplome şi premii, iar cadrele didactice implicate vor fi recompensate pentru implicare cu distincții și adeverințe de participare.

În total, peste 90 de preșcolari și elevi de la școlile din județ și din Oradea și-au expus lucrările. ,,Noi urmărim dezvoltarea creativității copiilor, simțului estetic și, nu în ultimul rând, a simțului umanitar”, a declarat Mariana Barna, organizatorul evenimentului.

Larisa Patricia Herlaș

The post Cei mici își culeg roadele appeared first on Agenția News Bihor.

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continut protejat