Ultima raportare oficială a Grupului de Comunicare Strategică arată că, până joi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre acestea, 39 de cazuri au fost raportate în județul Bihor.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunță că până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 28.483 teste. Rezultatele au confirmat 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. „De la ultima informare transmisă au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești. Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu coronavirus au decedat”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Suceava peste 700 de cazuri confirmate. București 505 cazuri. Bihor 39 cazuri. Harghita 0 cazuri.

Autoritățile au dat publicității, pentru prima dată, în ultimele săptămâni, o repartizare pe județe a cazurilor diagnosticate. Conform raportărilor, în Suceava au fost confirmate 701 cazuri, în municipiul București – 505, la Brașov 117, în Constanța – 111, iar la Arad 110. În județul Bihor au fost confirmate 39 de cazuri, în vreme ce în Harghita, autoritățile nu au raportat niciun caz. „Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.407 de persoane. Alte 114.699 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, iar pe secțiile ATI, în acest moment, sunt internați 78 de pacienți”, transmit autoritățile.

Vedeți aici https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/?epa=SEARCH_BOX ultima raportare oficială a autorităților.

Veres Diana

The post Bihor: 39 de persoane confirmate cu COVID-19 appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat