Societatea din subordinea Consiliului Județean a alocat pentru această etapă aproape 70.000 lei. „În urma verificării ofertelor financiare și propunerilor tehnice pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate (S.F.) și a Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z.), oferta Total Business Land SRL a fost declarată câștigătoare, cu suma de 67.693 lei la care se adaugă TVA”, a transmis conducerea Parcuri Industriale Bihor SA. Pentru realizarea documentației tehnico-economice, operatorul economic va avea la dispoziție un termen de 4 (patru) luni. Societatea din subordinea Consiliului Județean Bihor anunță și demararea procedurii de achiziție directă pentru serviciile de realizare a documentației tehnice pentru realizarea Studiului Geotehnic. Prin acest studiu se va determina natura și calitatea terenului de fundare pentru a putea realiza o dimensionare corectă a fundațiilor viitorului parc industrial. Termenul de depunere a dosarelor este 11 august 2020 ora 15, iar documentația aferentă se poate consulta pe site-ul companiei accesând link-ul următor: https://bit.ly/3i7AHZm

Cu acces direct la DN19, parcul industrial din Tămășeu va fi situat în imediata vecinătate a autostrăzii Transilvania (3 km), și la 22 km de vama Borș. Parcul se va construi pe două loturi de teren în suprafață totală de 7 ha. Conducerea UAT Tămășeu a avut discuții cu un operator de gaze naturale în vederea posibilității de racordare a parcului industrial la rețeaua de gaz. Din datele actuale, pentru viitorii investitori, se poate lua în calcul un consum maxim estimat de cca. 800 mc/h.

Avansează lucrările la Parcul Industrial din Săcueni

Conducerea Parcuri Industriale Bihor transmite că amplasamentul de la Săcueni se află la un stadiu realizat de peste 75%. „Alimentarea cu apă este realizată în proporție de 95%, canalizarea menajeră și infrastrctura rutieră sunt realizate în proporție de 100%. Suprastructura rutieră este realizată în proporție de 50%, racordul la furnizorul de energie electrică se află în stadiul de finalizare de 75%. Instalațiile electrice sunt realizate în proporție de 50%”, transmite conducerea societății. Pentru amplasamentul de la Săcueni, lucrările sunt realizate de Drumuri Orășenești SA.

Veres Diana

The post Avansează proiectele Parcuri Industriale Bihor appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat