Ștefania Ivan şi-a adjudecat titlul de vicecampioană naţională la una dintre cele mai disputate categorii, cadete compound din cadrul Campionatelor Naționale Indoor pentru copii, juniori 2 și cadeți de la Deva. Concurența mare nu i-a intimidat nici pe ceilalți arcași bihoreni care s-au întors acasă cu patru medalii, acest lucru confirmînd încă o dată valoarea tirului cu arcul juvenil în oraşul şi judeţul nostru.


Deşi trage cu arcul de numai un an, fiind la primul concurs naţional la categoria ei, Ştefania Ivan deține calități certe pentru acest sport, controlându-și foarte bine emoțiile și abordând antrenamentele și competițiile cu seriozitate. „Sunt fericită că am reuşit să trag mai bine decât trăgeam de obicei chiar şi la antrenamente. Îmi place foarte mult tirul cu arcul şi nu mă văd făcând altceva. În afară de şcoală, desigur”., a declarat Ștefania Ivan. După ce în etapa de eliminatorii a trecut cu uşurinţă de celelalte concurente, în finala pentru medalia de aur a pierdut la numai 2 puncte în faţa Ştefanei Albu de la Black Arrow Belceşti. „A tras extraordinar pentru o sportivă de vîrsta şi pregătirea ei, şi doar lipsa de experienţă a făcut diferenţa”, este de părere conducerea clubului orădean.

Celelalte două cadete din Oradea prezente în competiţie, Bernadett Haragos şi Ada Luncan, au stabilit alături de Ştefania Ivan un nou record naţional la echipe cadete compound (în tirul cu arcul echipele sunt formate din câte trei sportivi), de 1.519 puncte. La categoria copii compound, Melinda Debrenti a câştigat locul I şi medalia de aur, iar Radu Moza locul I, medalia de aur, titlul şi tricoul de campion naţional, urmat pe locul III de colegul său de club Luca Bora, medaliat cu bronz.

Clubul Sportiv Redpoint organizează, în luna martie, o selecţie pentru copii cu vârsta între 7 şi 15 ani, pentru completarea loturilor de copii şi cadeţi ale clubului şi participării la competiţii.

 

Agenția NewsBihor

The post Arcașii Clubului Sportiv Redpoint Oradea din nou pe podium appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat