În județul Bihor, luni dimineața, existau 1.469 persoane carantinate. Numărul persoanelor declarate vindecate, în Bihor, a ajuns la 26. „În intervalul 20 aprilie-21 aprilie, structurile teritoriale MAI din județul Bihor au verificat 613 persoane aflate în izolare. Echipajele de poliție au însoțit 15 convoaie organizate pentru tranzitarea județului spre zonele de carantinare/izolare și au efectuat 1 misiune de transport persoane către spațiile de carantină desemnate”, a transmis dr. Dorel Țîrț, purtător d ecuvânt al DSP Bihor. În aceste misiuni au fost implicate 347 de cadre ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) și ale Poliției Locale. De asemenea, la 3 misiuni de însoțire a convoaielor au participat și jandarmii bihoreni, care au asigurat și paza la nivelul a 10 centre de carantină. În aceste misiuni au fost implicate 138 de cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 47 în patrule mixte pentru executarea de verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare. 21 de angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” au luat parte la 3 misiuni de transport persoane spre centrele de carantină, respectiv către limita de județ. Angajații ISU au desfășurat și misiuni de asigurare la centrul de triere amplasat în PTF Borș.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului, oamenii legii au aplicat 83 de sancțiuni contravenționale în valoare de 185.500 lei celor care nu au respectat măsurile dispuse pe timpul stării de urgență, și au întocmit un dosar penal pentru braconaj și fals în declarații.

Marți dimineața, la ora 8:58, autoritățile au raportat 4 noi decese, la nivel național, numărul acestora fiind de 482. Pacienții, cu vârste între 46-83 de ani, prezentau comorbidități. Ziua cu bilanțul cel mai tragic, 30 de decese și 328 noi cazuri confirmate, rămâne 19 aprilie.

Veres Diana

 

Foto: livescience.com

The post Amenzi pentru cei care nu respectă măsurile impuse pe timpul stării de urgență appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat