În urma unui studiu comandat, recent, de Agenția de Management al Destinației Bihor a reieșit necesitatea creării și distribuirii unor materiale de promovare pentru turiști. AMD a achiziționat 150 de standuri/stative pe care le va distribui, în perioada următoare, operatorilor de turism din județul Bihor. „Aceste standuri se vor distribui, gratuit, pe baza unui contract de custodie. Cei interesați să amplaseze astfel de standuri în unitățile turistice proprii (hoteluri, pensiuni, cabane, vile, etc.), sunt rugați să ne contacteze pentru că ele vor fi oferite pe baza criteriului ,,primul venit, primul servit”. Bineînțeles că, AMD Bihor va distribui și materialele de promovare turistică, constând în hărți turistice ilustrate ale județului Bihor, precum și ale microdestinațiilor turistice din județ, în total 80.000 de exemplare”, a precizat Bántó Norbert, directorul AMD Bihor.

Solicitările operatorilor de turism vor fi prelucrate până în 13 iulie, termenul limită. Pentru informații suplimentare, operatorii de turism sunt rugați să contacteze AMD Bihor, la numărul de telefon 0757-043.609, de luni până vineri, în intervalul orar 8–16.

Inițiativa AMD Bihor este sprijinită și de la portalul turistic MergiLaSigur.ro, care a anunțat, pe rețeaua de socializare Facebook, că va recomanda amplasarea standurilor în unitățile turistice partenere.

Veres Diana

The post AMD Bihor vine în sprijinul operatorilor de turism appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat