Consiliul Județean Bihor, Ambasada Republicii Populare Chineze și filiala Bihor a Camerei de Comerț și Industrie România-China pregătesc câteva acțiuni pentru consolidarea relațiilor economice. La propunerea lui Alexandru Orjan, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Romania-China, filiala Bihor, ambasadorul R.P. Chineze, doamna Jiang Yu, va vizita județul Bihor pentru a se întâlni cu reprezentanții Consiliului Județean și cei ai mediului de afaceri. Vizita oficială este programată să aibă loc după ridicarea restricțiilor impuse de starea de urgență.

„Noul context social-economic de după pandemie va arăta cu totul altfel decât ne-am fi închipuit cu câteva luni în urmă. Vom pregăti în comun o serie de proiecte pentru fructificarea acestor relații, și aici mă refer în primul rând la cele de natură economică, unde parcurile industriale din județ reprezintă un potențial pe care am putea să-l exploatăm în beneficiul ambelor părți. Nu în ultimul rând, prin intermediul activității Camerei de Comerț bilaterale, vom putea iniția și cooperarea în domeniul turismului, un proiect ce urmează a fi prezentat oficialilor din Ambasada R.P. Chineze”, a transmis, printr-o informare de presă, vicepreședintele Traian Bodea, responsabil pe domeniul economic în cadrul Consiliului Județean Bihor.

În cursul acestei săptămâni, Ambasada Republicii Chineze a trimis Consiliului Județean Bihor o donație de 800 măști de protecție, care au fost distribuite angajaților instituției.

Veres Diana

 

The post Ambasada Republicii Populare Chineze a donat măști de protecție angajaților CJ Bihor appeared first on Agenția News Bihor.

Articol creat de Agentia News Bihor ... vezi detalii

Încă nu s-au făcut comentarii.

Lasă un răspuns, comentariu sau sugestie direct cu contul tău de Facebook, Twitter, Google+

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
error: Continut protejat