Intr-o postare publicata saptamana trecuta pe Facebook, fostul parlamentar PNL, Cristian Bodea a anuntat ca a decis să părăseasca Partidul Ecologist pe listele caruia a candidat, fara succes, in alegerile de luna trecuta.

„Ecologia este o ideologie frumoasă, dar, în politica noastră nu are nicio șansă de una singură. O voi ține în suflet, alături de liberalism, dar va trebui să o promovez într-o altă formulă”, a scris Bodea in scrisoarea de adio.

Adio PER. Fostul senator liberal Cristian Bodea a dat jos si ia ecologista

Adio PER. Fostul senator liberal Cristian Bodea a dat jos si ia ecologista

„Degeaba mi-am luat eu ie largă, degeaba le-am arătat că-s haiduc! Au zis mulți că gândesc bine, dar, când s-au uitat la ”ecologist”, le-a transmis că noi avem doar grija pădurilor. O idee nobilă pentru majoritatea românilor, dar nu la fel de utilă ca păpica pesedistă sau cătușele iohanniste. Cum prevedeam într-un articol din august: ”când aud că ești „ecologist”, cei 95℅ de votanți spun că ești bun la casa omului, dar mergi de taie lemne în curte și dormi în șură, că el are loc în casă doar pentru bucătar.”

Cristian Bodea a fost exclus din PNL dupa alegerile locale din iunie, in urma unor declaratii dure facute la adrea presedintelui Klaus Iohannis. Ulterior, senatorul bihorean a devenit unul dintre cei mai duri critici ai sefului statului in emisiunile de dezbatere TV de la RTV si Antena 3.

Sursa: http://oradeaindirect.ro/adio-per-fostul-senator-liberal-cristian-bodea-a-dat-jos-si-ia-ecologista/

error: Continut protejat